​Få bedre plads med tilbygning til hus​

​Vi hjælper dig mod dit drømmehjem

Drømmer du om at bo i et hus, hvor der er bedre plads eller en ekstra stue, men har du samtidig ikke lyst til at flytte fra det hus og område, du lige nu bor i? Så kan vi hjælpe dig med en løsning, der giver dig alt, du leder efter. Hos J.K. Holmberg ApS kan vi nemlig tilbyde tilbygning til hus efter dine behov og ønsker. Vi brænder for kvalitetshåndværk og skaber altid flotte og langtidsholdbare resultater med fokus på detaljen.

Bor du i eller omkring København, herunder Ballerup, Bagsværd eller Søborg, så kan vi komme hjem til dig og stå for din ombygning og tilbygning. Vi tilbyder alt den vejledning, du har brug for og sørger altid for, at dit flotte resultat står færdigt til den aftalte tid og pris.

Tilbygning til hus efter dine behov

En tilbygning til hus kan have mange forskellige funktioner i dit hjem eller i dit sommerhus. Det kan være, du vil have en ny stue, udestue, garage, entre eller et par ekstra værelser, der giver plads til familieforøgelse. Uanset hvad du vil have ud af din nye tilbygning, så sætter vi os grundigt ind i dine behov og ønsker, så de er tænkt ind i byggeprojektet fra starten, og du er sikret en løsning, der er tilrettelagt helt specielt til dig.

Ved at vælge os til at stå for din tilbygning til hus, vælger du aktivt et tømrerfirma, der varetager dine behov og aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan derfor trygt stole på, at vi kommer godt i mål med dit projekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Drømmer du om en tilbygning til hus hjemme ved dig, så skal du blot kontakte os og fortælle om dit drømmehus. Så laver vi en plan for, hvordan dine drømme kan blive indfriet, og vi udformer et skræddersyet uforpligtende tilbud til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med din nye tilbygning!

Søger du en erfaren tømrer
​i Storkøbenhavn?

Kontakt J.K. Holmberg for en uforpligtende snak om din tømrer- eller snedkeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

jkholmberg@live.dk

hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os som tømrerfirma?

Som medlem af Byg Garanti kan du til hver en tid være sikker på veludført håndværk hos os. Læs herunder, hvorfor det kan betale sig, at alliere sig med os.

Vi brænder for kvalitetshåndværk

Kvalitetsmaterialer og håndværksmæssig kvalitet i udførelsen. Det bliver du glad for på den lange bane!

Du får gode råd og kyndig vejledning

Vi ved, hvad vi taler om – og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring. Du får god inspiration og gode løsninger.

Aftaler er til for at blive overholdt!

Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler med dig. Det gælder både mødetider og overholdelse af budget og tidsplan.

Vi vægter den gode dialog med dig

Vi prioriterer at få en god og grundig snak med dig om opgaven. Det betaler sig i længden, at vi kender dine krav og forventninger.

er du interesseret?

Kontakt vores tømrermester og kom godt i gang

Vil du komme godt i gang med dit byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag! Med en professionel tømrer ved din side sikrer du dig flotte resultater og kvalitetshåndværk – uanset hvad du skal have lavet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2698 1672
eller skriv en mail til jkholmberg@live.dk

JK. Holmberg ApS

Lerhøj 3B, 2880 Bagsværd

CVR-nummer: 43048783

Læs vores cookiepolitik

Vi kører i hele Nordsjælland, Københavnsområdet og på Sydsjælland.
​​

Vi samarbejder med Archnord, som skaber unikke 3D-tegninger og realiserer dine drømme.

© 2022 JK. Holmberg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.