​Renovering af hus i alle afskygninger

​Vi står for alle slags istandsættelse

Er du ved at være trætte af gamle løsninger i dit hjem, og drømmer du derfor om istandsættelse af dit hus, der giver flotte, moderne og langtidsholdbare resultater? Ved J.K. Holmberg ApS kan vi hjælpe dig med alle former for istandsættelse og renovering af hus. Med mere end 35 års erfaring som tømrer sørger vi altid for at finde den bedste løsning til dig, mens vi leverer moderne løsninger af højeste kvalitet.

Har du brug for hjælp til istandsættelse af lejlighed, totalrenovering af hus, ombygning eller lignende i eller omkring Søborg, Ballerup, Bagsværd eller det øvrige København, så kan vi hjælpe dig med det. Lad os hjælpe dig med at forny dit hus, din lejlighed eller dit sommerhus, så det bliver præcist, som du drømmer om.

Vi renoverer tag, gulve, vinduer, køkken og meget andet

Uanset om du ønsker at renovere dit køkken, badeværelse, gulv, tag, vinduer eller meget, meget andet, så kan vi tage os af det for dig. Vi indgår altid i en god og tæt dialog med vores kunder, så du er sikret at være opdateret løbende og trygt kan stole på, at du får det ønskede resultat, om så du ønsker vindues-, tag- eller gulvrenovering.

Har du brug istandsættelse ved fraflytning eller indflytning i hus eller lejlighed, så tager på os også af det. Vi hjælper dig således med enten at sikre dit depositum, hæve prisen på din bolig eller sikre, at din nye bolig er flot og indflytningsklar på flyttedagen.

Ring eller skriv til os for et tilbud på renovering af hus

Vores priser på renovering af hus afhænger af, hvor meget du skal have lavet, og hvilken form for renovering du ønsker. Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til os og sætte os ind i dine ønsker, så vi kan komme med et bud og tilbud på, hvordan vi realiserer dit drømmehjem.​

Søger du en erfaren tømrer
​i Storkøbenhavn?

Kontakt J.K. Holmberg for en uforpligtende snak om din tømrer- eller snedkeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

jkholmberg@live.dk

hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os som tømrerfirma?

Som medlem af Byg Garanti kan du til hver en tid være sikker på veludført håndværk hos os. Læs herunder, hvorfor det kan betale sig, at alliere sig med os.

Vi brænder for kvalitetshåndværk

Kvalitetsmaterialer og håndværksmæssig kvalitet i udførelsen. Det bliver du glad for på den lange bane!

Du får gode råd og kyndig vejledning

Vi ved, hvad vi taler om – og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring. Du får god inspiration og gode løsninger.

Aftaler er til for at blive overholdt!

Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler med dig. Det gælder både mødetider og overholdelse af budget og tidsplan.

Vi vægter den gode dialog med dig

Vi prioriterer at få en god og grundig snak med dig om opgaven. Det betaler sig i længden, at vi kender dine krav og forventninger.

er du interesseret?

Kontakt vores tømrermester og kom godt i gang

Vil du komme godt i gang med dit byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag! Med en professionel tømrer ved din side sikrer du dig flotte resultater og kvalitetshåndværk – uanset hvad du skal have lavet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2698 1672
eller skriv en mail til jkholmberg@live.dk

JK. Holmberg ApS

Lerhøj 3B, 2880 Bagsværd

CVR-nummer: 43048783

Læs vores cookiepolitik

Vi kører i hele Nordsjælland, Københavnsområdet og på Sydsjælland.
​​

Vi samarbejder med Archnord, som skaber unikke 3D-tegninger og realiserer dine drømme.

© 2022 JK. Holmberg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.