​Professionel montering af køkken hjemme ved dig

Få opsat dit nye køkken professionelt

Drømmer du om et nyt køkken med bedre skabsplads, en speciallavet bordplade, en helt ny ovn og meget andet? Hos J.K. Holmberg ApS tilbyder vi professionel montering af køkken hjemme ved dig. Vi har mere end 35 års erfaring fra branchen og har arbejdet med køkkenmontering og køkkenrenovering på utallige køkkentyper. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig!

Står du og leder efter en kompetent håndværker, der kan komme hjem til dig i Ballerup, Søborg eller et andet sted i eller omkring København, så er du kommet til det rette sted. Fra vores base i Bagsværd tager vi rundt i hele området og tager os af montering og renovering af køkkener med kvalitetsløsninger og flotte resultater.​

Montering af køkken tilpasset dig

Med al den tid du bruger i dit køkken, er det utroligt vigtigt, at dit nye køkken bliver tilpasset og monteret, så det passer præcist til dine behov – og derfor bør du få professionel hjælp til at sætte det op. Når vi ved J.K. Holmberg ApS arbejder med montering af køkken, så indgår vi altid i en tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab finder frem til det mål, vi skal arbejde os henimod.


Med vores kyndige rådgivning sikrer du dig samtidig, at du får monteret et solidt, stærkt og langtidsholdbart køkken, der er produceret i kvalitetsmaterialer og godt håndværk.

Kontakt os og hør mere om vores køkkenarbejde

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan stå for montering af køkken hjemme ved dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Og hvis du allerede nu er klar over, hvad du ønsker at få lavet, så hører vi meget gerne om det og udformer også et uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme godt i gang med dit byggeprojekt. Lad os hjælpe dig med monteringen af dit drømmekøkken.​

Søger du en erfaren tømrer
​i Storkøbenhavn?

Kontakt J.K. Holmberg for en uforpligtende snak om din tømrer- eller snedkeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

jkholmberg@live.dk

hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os som tømrerfirma?

Som medlem af Byg Garanti kan du til hver en tid være sikker på veludført håndværk hos os. Læs herunder, hvorfor det kan betale sig, at alliere sig med os.

Vi brænder for kvalitetshåndværk

Kvalitetsmaterialer og håndværksmæssig kvalitet i udførelsen. Det bliver du glad for på den lange bane!

Du får gode råd og kyndig vejledning

Vi ved, hvad vi taler om – og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring. Du får god inspiration og gode løsninger.

Aftaler er til for at blive overholdt!

Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler med dig. Det gælder både mødetider og overholdelse af budget og tidsplan.

Vi vægter den gode dialog med dig

Vi prioriterer at få en god og grundig snak med dig om opgaven. Det betaler sig i længden, at vi kender dine krav og forventninger.

er du interesseret?

Kontakt vores tømrermester og kom godt i gang

Vil du komme godt i gang med dit byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag! Med en professionel tømrer ved din side sikrer du dig flotte resultater og kvalitetshåndværk – uanset hvad du skal have lavet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2698 1672
eller skriv en mail til jkholmberg@live.dk

JK. Holmberg ApS

Lerhøj 3B, 2880 Bagsværd

CVR-nummer: 43048783

Læs vores cookiepolitik

Vi kører i hele Nordsjælland, Københavnsområdet og på Sydsjælland.
​​

Vi samarbejder med Archnord, som skaber unikke 3D-tegninger og realiserer dine drømme.

© 2022 JK. Holmberg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.