​Forny dit hus med facaderenovering

​En pænere facade betyder et pænere hus

Er facaden på dit hus trist og gammel at se på, og leder du i den forbindelse efter en erfaren håndværker, der er ekspert i at få facader til at skinne og fremstå, som var de helt nye? Så et du kommet til det helt rette sted. Ved J.K. Holmberg ApS tilbyder vi nemlig facaderenovering, der udbedrer skrammer og skader, fjerner grimme afmærkninger og generelt fornyer din gamle facade og derved hele dit hus’ udtryk.

Er du bosat i eller omkring København, herunder i Ballerup, Søborg eller Bagsværd, så kommer vi gerne forbi dig og renoverer og istandsætter din gamle facade. Vi er altid klar på at komme og tage et kig på din gamle facade, så vi kan finde frem til den bedste og mest effektive løsning til dig.

Facaderenovering med flotte træværk og efterisolering

Facaden på dit hus er meget eksponeret og udsættes dagligt for slid, når vind og vejr sætter sit præg. Det kan eksempelvis medføre, at træværket på din facade falmer, og at malingen skaller af. Du kan derfor give dit hus et helt nyt udtryk med vores facaderenovering, hvor vi bl.a. giver dit træværk en kærlig hånd med kyndig træbehandling og opfriskning af farven.

Som en del af vores facaderenovering kan vi også tilbyde at udbedre skader og efterisolere huller og utætheder. Vores arbejde med renovering af facade kan således også forbedre husets isoleringsevne, hvilket holder dit hjem dejlig varmt, optimerer på dit varmeregnskab, skåner miljøet og sparer på dine varmeudgifter.

Kontakt os og få kyndig vejledning

Hvis du mener, at facaden på dit hus trænger til blive frisket op, men du er ikke sikker på, hvordan det skal gøres, så skal du bare kontakte os. Vi kommer gerne og tager et kig på din facade, så vi kan komme med et bud på, hvilken type facaderenovering du har brug for, og hvad vores pris er på arbejdet. Ved os kommer du nemt og hurtigt i gang med dit renoveringsprojekt.

Søger du en erfaren tømrer
​i Storkøbenhavn?

Kontakt J.K. Holmberg for en uforpligtende snak om din tømrer- eller snedkeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

jkholmberg@live.dk

hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os som tømrerfirma?

Som medlem af Byg Garanti kan du til hver en tid være sikker på veludført håndværk hos os. Læs herunder, hvorfor det kan betale sig, at alliere sig med os.

Vi brænder for kvalitetshåndværk

Kvalitetsmaterialer og håndværksmæssig kvalitet i udførelsen. Det bliver du glad for på den lange bane!

Du får gode råd og kyndig vejledning

Vi ved, hvad vi taler om – og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring. Du får god inspiration og gode løsninger.

Aftaler er til for at blive overholdt!

Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler med dig. Det gælder både mødetider og overholdelse af budget og tidsplan.

Vi vægter den gode dialog med dig

Vi prioriterer at få en god og grundig snak med dig om opgaven. Det betaler sig i længden, at vi kender dine krav og forventninger.

er du interesseret?

Kontakt vores tømrermester og kom godt i gang

Vil du komme godt i gang med dit byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag! Med en professionel tømrer ved din side sikrer du dig flotte resultater og kvalitetshåndværk – uanset hvad du skal have lavet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2698 1672
eller skriv en mail til jkholmberg@live.dk

JK. Holmberg ApS

Lerhøj 3B, 2880 Bagsværd

CVR-nummer: 43048783

Læs vores cookiepolitik

Vi kører i hele Nordsjælland, Københavnsområdet og på Sydsjælland.
​​

Vi samarbejder med Archnord, som skaber unikke 3D-tegninger og realiserer dine drømme.

© 2022 JK. Holmberg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.