Gulvlægning for private og erhverv

Drømmer du om lægning af sildebensparket?

Er dine gamle gulve blevet slidte og medtagede, og er det ikke længere muligt at slibe dem ned? Eller kunne du bare godt tænke dig et helt nyt gulv i dit hjem eller i din erhvervsbygning? Så står vi hos J.K. Holmberg ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder en professionel gulvlægning, herunder lægning af sildebensparket, for både private boligejere, boligforeninger og andre erhvervskunder. Vi står ofte for lægning af sildebensparket for kunder på Frederiksberg, Vesterbro og i resten af København, men vi kan også lægge mange andre gulvtyper. Ofte kører vi også ud til gulvlægningsopgaver for kunder i Bagsværd, Søborg, Ballerup og omegn.

​​

Få en visualisering af dit nye gulv via vores app

At få lagt et nyt gulv i hjemmet kan være en stor beslutning, for hvilken type gulv skal man vælge? Og hvordan kommer det nye gulv egentlig til at se ud? Det kan ofte være svært at forestille sig, hvordan det sildebensparketgulv, man drømmer om, vil komme til at se ud i ens eget hjem, og måske er det i virkeligheden en helt anden gulvtype, der vil være den bedste løsning.


Vi har en app på vores telefoner, som gør, at vi kan tage et billede af dit nuværende gulv og herefter vise dig, hvordan dit nye gulv vil komme til at se ud. På den måde kan du være helt tryg ved, at det gulv, du vælger, vil være det rette valg i forhold til det visuelle udtryk.​

Vi tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse med din gulvlægning

Det et vigtigt for os, at du får den helt rigtige gulvlægning, og her starter det allerede i forhold til valg af gulv. Der er mange typer gulve at vælge imellem og meget at forholde sig til. Vi står derfor gerne klar med kyndig rådgivning og vejledning i forhold til blandt andet:​

Gulvets visuelle udtryk

​Gulvets stil i forhold til din indretning

​Gulvets slitageniveau

​Gulvets behov for vedligeholdelse

​Rengøring af gulvet.

Hvad koster en gulvlægger?

Vores priser på lægning af gulv varierer alt afhængigt af, hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt, hvilken type gulv du vælger, og hvad du har af særlige ønsker og behov. Ønsker du en pris på din gulvlægning eller lægning af sildebensparket er du derfor altid velkommen til at kontakte os.​

Søger du en erfaren tømrer
​i Storkøbenhavn?

Kontakt J.K. Holmberg for en uforpligtende snak om din tømrer- eller snedkeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

jkholmberg@live.dk

hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os som tømrerfirma?

Som medlem af Byg Garanti kan du til hver en tid være sikker på veludført håndværk hos os. Læs herunder, hvorfor det kan betale sig, at alliere sig med os.

Vi brænder for kvalitetshåndværk

Kvalitetsmaterialer og håndværksmæssig kvalitet i udførelsen. Det bliver du glad for på den lange bane!

Du får gode råd og kyndig vejledning

Vi ved, hvad vi taler om – og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring. Du får god inspiration og gode løsninger.

Aftaler er til for at blive overholdt!

Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler med dig. Det gælder både mødetider og overholdelse af budget og tidsplan.

Vi vægter den gode dialog med dig

Vi prioriterer at få en god og grundig snak med dig om opgaven. Det betaler sig i længden, at vi kender dine krav og forventninger.

er du interesseret?

Kontakt vores tømrermester og kom godt i gang

Vil du komme godt i gang med dit byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag! Med en professionel tømrer ved din side sikrer du dig flotte resultater og kvalitetshåndværk – uanset hvad du skal have lavet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2698 1672
eller skriv en mail til jkholmberg@live.dk

JK. Holmberg ApS

Lerhøj 3B, 2880 Bagsværd

CVR-nummer: 43048783

Læs vores cookiepolitik

Vi kører i hele Nordsjælland, Københavnsområdet og på Sydsjælland.
​​

Vi samarbejder med Archnord, som skaber unikke 3D-tegninger og realiserer dine drømme.

© 2022 JK. Holmberg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.